Cerec kronen

Cerec kronen

Mike Bloemen behoort sinds 1999 tot een wereldwijde groep van vooruitstrevende tandartsen die computergestuurde techniek gebruikt om kronen en bruggen te maken. Met de nieuwste computertechniek kunnen Cerec kronen in één behandeling geplaatst worden. Mike Bloemen Tandarts is specialist op het gebied van het keramisch reconstrueren van tanden en kiezen. De tandheelkunde is in de jaren spectaculair veranderd en verbeterd. De kennis over verlijmen van keramiek en gebitselementen hebben een enorme vlucht genomen. Voor het restaureren hoeft nu minder glazuur en tandbeen weggeboord te worden.

Cerec kronen heeft de toekomst

Door slimme computertechnieken is het mogelijk om Cerec kronen in twee uur te maken. In de huidige tandtechniek worden afdrukken gemaakt van het gebit. Bij de Cerec-techniek wordt het gebit gescand met een 3D camera. Er zijn meerdere voordelen voor het plaatsen van Cerec kronen, waaronder dat de methode comfortabel en snel is, kosteneffectief en minder tot geen pijn na de behandeling. Het gehele proces van preparatie tot het plaatsen van de Cerec kronen is onder totale controle van het team. De 3D camera maakt een gedetailleerde opname van het gebit en is daardoor in staat Cerec kronen met hoogwaardige precisie te ontwikkelen.

Werking Cerec behandeling

De te behandelen tand of kies wordt in het algemeen verdoofd. Oude vullingen en cariës worden verwijderd. Vervolgens wordt er met een 3D-camera een digitale opname gemaakt. Tijdens het bewerken van deze opname wordt een tand of kies gevormd. Hierna zal een slijpmachine tot in grote perfectie de gevormde tand en kies uitslijpen in minder dan 15 minuten. Vervolgens kunnen de cerec kronen worden gepast en worden vastgezet. De natuurlijke schoonheid van het gebit kan nu op moderne wijze worden hersteld door het plaatsen van Cerec kronen.

Informatie Cerec kronen

Wilt u meer informatie ontvangen over Cerec kronen? De medewerkers van Mike Bloemen Tandarts staan u graag te woord. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met 010-2910905. Bent u benieuwd naar de specialismen van Mike Bloemen Tandarts? Bekijk onze website voor meer informatie.