Doorzichtige beugel

Een mooie glimlach voor jong en oud

Een doorzichtige beugel is zowel geschikt voor volwassenen als tieners die rechte tanden willen. Veel mensen vinden een mooi gebit heel belangrijk. Tegenwoordig worden de meeste correcties in het gebit al tijdens de puberjaren gedaan. Bij sommige mensen is dat niet gebeurd en dus hebben ze op latere leeftijd scheve tanden. De wens om de stand van de tanden te corrigeren is er wel, maar volwassenen willen niet graag als beugelbekkie door het leven.

Bij Mike Bloemen Tandarts in Rotterdam kunt u terecht voor een doorzichtige beugel. Het is niet langer nodig om een metalen slotjesbeugel te dragen. Voor de behandeling van veel afwijkingen bestaat nu een onzichtbare beugel. Een doorzichtig plaatje dat niet zichtbaar is voor uw omgeving. Op deze manier kunt u weer trots zijn op uw eigen glimlach met een mooi gebit.

Neem contact met ons op voor meer informatie over doorzichtige beugels.

Informatie doorzichtige beugel
 

Een doorzichtige beugel met Air®Aligner

Mike Bloemen is sinds 2014 gespecialiseerd in onzichtbare beugels en gecertificeerd voor de Air®Aligner. De ideale oplossing voor volwassenen die graag een beugel willen, maar niet eerder de stap durfden te maken omdat een beugel zo goed zichtbaar was. De doorzichtige beugel is makkelijk uit te nemen, makkelijk om te kunnen eten bijvoorbeeld. Uw tanden worden in kleine stapjes rechtgezet door middel van doorzichtige plaatjes. De plaatjes zijn van kunststof, dun en transparant. Iedere twee weken krijgt u een nieuw plaatje, net zo lang tot uw tanden goed zijn en mooi recht staan. Het proces eindigt met een vasthoudplaatje en soms is het nodig om een draadje achter de tanden te plakken. De duur van de draagperiode van de doorzichtige beugel is afhankelijk van de ernst van de afwijking van uw tanden. Wij kunnen u hier na een intakegesprek meer over vertellen.

Informatie onzichtbare beugel Rotterdam

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u kiest voor een onzichtbare beugel. Na al die jaren is een recht gebit ook voor u te realiseren. Nog even wat geduld en een stralende lach is uw beloning! U kunt bij ons terecht voor een onzichtbare beugel Rotterdam.

Maak een afspraak voor een kennismaking met Mike Bloemen Tandarts en ontvang direct meer informatie over de Air®Aligner.

Afspraak maken
 

Over Tandarts Mike Bloemen

U kunt bij Mike Bloemen terecht in Rotterdam voor tal van specialismen. Wij werken nauw samen met orthodontisten en kaakchirurgen om u altijd te verzekeren van de beste service. In onze praktijk combineren wij een prettige en ontspannen sfeer met persoonlijke deskundigheid. Wilt u patiënt worden? Neem gerust contact op met de praktijk en wij kijken samen naar uw wensen en verwachtingen.

Doorzichtige beugel

  • Persoonlijke deskundigheid
  • Dezelfde dag terecht bij acute problemen
  • Nauwe samenwerking met specialisten

 
Direct inschrijven

 

 

Cliënten vonden ons via: cerec kronen, kanaalbehandeling, tandontsteking, ontsteking tandvlees, porseleinen kronen, tandzorg Rotterdam, endodontoloog Rotterdam, spoed tandarts Rotterdam, tandheelkunde Rotterdam, slecht gebit herstellen, tanden bleken Rotterdam, kunstgebit Rotterdam.