Kunstgebit Rotterdam

Kunstgebit aan laten meten?

Kunstgebit RotterdamBent u op zoek naar een tandartspraktijk voor een kunstgebit in Rotterdam? Bij Mike Bloemen Tandarts kunt u terecht om een nieuw kunstgebit aan te laten meten of uw huidige kunstgebit te vervangen. Wanneer kiest u voor een kunstgebit? Als u geen tanden meer heeft, dan ligt het voor de hand om te kiezen voor een kunstgebit. Maar het is soms ook verstandig om preventief een kunstgebit aan te laten meten, bijvoorbeeld als uw gebit in zeer slechte staat is en niet meer te herstellen is. Een slecht gebit is namelijk van invloed op uw algehele gezondheid. Mike Bloemen Tandarts is gespecialiseerd in kunstgebitten. Service, hygiëne en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Iedere dag leveren wij optimale zorg aan onze patiënten.
 
Wilt u graag deskundig advies over de mogelijkheden om een kunstgebit te laten maken in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.

Contact opnemen
 

Een Flitzprothese® kunstgebit

Het maken en plaatsen van een kunstgebit is zeer gespecialiseerd werk. Mike Bloemen Tandarts werkt met de nieuwste techniek op dit gebied: Flitzprothese®. De kwaliteit van een kunstgebit hangt af van de pasvorm en de passing. Dit is meestal het lastigste onderdeel van het proces. Met de Flitzprothese® techniek wordt het kunstgebit ontworpen in een computer en vervolgens met een computergestuurde machine uit een blok kunsthars geslepen. Het resultaat is een gebitsprothese van zeer sterk materiaal met een uitstekende pasvorm. Een kunstgebit is opgenomen in de basisverzekering met een eigen bijdrage. Houd u wel rekening met het eigen risico? Wij kunnen u volledig informeren over de kosten.
 

Afspraak maken kunstgebit Rotterdam

Mike Bloemen Tandarts zorgt er voor dat het gehele behandeltraject volgens planning en naar wens verloopt. Het doel is een fraai cosmetisch gebit te realiseren waar u 100 % tevreden over bent. Dit resultaat is al binnen een aantal weken te behalen.

Bent u ontevreden over uw gebit en denkt u na over een kunstgebit? Of is uw huidige kunstgebit aan vervanging toe? Maak een afspraak om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Bent u nog geen bestaande cliënt? Dan plannen wij altijd eerst een kennismakingsconsult met u in.

Over Tandarts Mike Bloemen

U kunt bij ons terecht voor uw kunstgebit maar natuurlijk ook tal van andere specialismen. Wij werken nauw samen met orthodontisten en kaakchirurgen om u altijd te verzekeren van de beste service. In onze praktijk combineren wij een prettige en ontspannen sfeer met persoonlijke deskundigheid. Wilt u patiënt worden? Neem gerust contact op met de praktijk en wij kijken samen naar uw wensen en verwachtingen.

Doorzichtige beugel

  • Persoonlijke deskundigheid
  • Dezelfde dag terecht bij acute problemen
  • Nauwe samenwerking met specialisten

 
Direct inschrijven

 
 

Cliënten vonden ons via: cerec kronen, kanaalbehandeling, tandontsteking, ontsteking tandvlees, porseleinen kronen, tandzorg Rotterdam, endodontoloog Rotterdam, spoed tandarts Rotterdam, tandheelkunde Rotterdam, slecht gebit herstellen, tanden bleken Rotterdam