Porseleinen kronen

Porseleinen kronen

Porseleinen kronen worden gebruikt voor tanden en kiezen die gebroken zijn of aangetast zijn door natuurlijk verval of nadat een gebit cosmetisch is verfraaid. De krachten die ontstaan bij jarenlang kauwen en bijten zorgen ervoor dat de knobbel van een kies kan afbreken. Porseleinen kronen zorgen ervoor dat de kleur van de kroon zo min mogelijk afwijkt van de kleur van uw tanden. In tegenstelling tot de metalen kronen die vaak zilver- of goudkleurig zijn. Is één van uw tanden of kiezen toe aan vervanging, maar wilt u dat dit er zo natuurlijk mogelijk uitziet? Mike Bloemen tandartsen is gespecialiseerd in het plaatsen van porseleinen kronen.

Behandeling porseleinen kronen

Hoe werkt het plaatsen van porseleinen kronen? De tandarts bekijkt welke tand vervangen moet worden. Tijdens de eerste afspraak wordt de kies rondom geslepen, zodat de porseleinen kroon over de kies past. De vorm van de geslepen kies is erg belangrijk, omdat deze voldoende houvast moet geven aan de kroon. Van de geslepen kies wordt een precisieafdruk genomen. Na de beetregistratie en kleurbepaling kunnen de porseleinen kronen worden gemaakt. Aan het einde van de eerste afdruk wordt er een tijdelijke kroon geplaatst. Tijdens de tweede afspraak wordt de tijdelijke kroon verwijderd en de definitieve porseleinen kroon met cement vastgezet. Hierdoor is de functie van de kies op een duurzame manier hersteld.

Porseleinen kronen en CEREC kronen

Bij Mike Bloemen Tandarts bent u verzekerd van de beste kwaliteit porseleinen kronen. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een professionele behandeling. Mike Bloemen tandarts beheerst de modernste technieken en behoort sinds 1999 tot een wereldwijde groep van vooruitstrevende tandartsen. Wilt u geen afdrukken meer maar een computergestuurde scan met een 3D camera, waarbij u de praktijk na twee uur verlaat met een kant-en-klare kroon? Dan is de Cerec behandeling iets voor u. Cerec is een computergestuurde behandelmethode, die het mogelijk maakt de kronen in één zitting te vervaardigen.

Informatie porseleinen kronen

Heeft u vragen over de porseleinen kronen of CEREC kronen van Mike Bloemen Tandarts? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2910905. Mike Bloemen Tandarts is dé specialist op het gebied van porseleinen kronen en CEREC kronen. Bent u op zoek naar meer informatie over porseleinen kronen of CEREC kronen? Bekijk onze specialismen verder op de website! Wilt u patiënt worden van Mike Bloemen? Wij maken graag met u kennis om te horen wat uw verwachtingen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Schrijf u direct in!

Cliënten vonden ons via: kanaalbehandeling, tandontsteking, ontsteking tandvlees, tandzorg Rotterdam, endodontoloog Rotterdam, spoed tandarts Rotterdam, tandheelkunde Rotterdam, slecht gebit herstellendoorzichtige beugel, kunstgebit Rotterdam, tanden bleken Rotterdam