Praktische zaken

Patiënt worden

Ook u kunt patient worden van Mike Bloemen. Ik wil graag met u kennis maken en horen wat uw wensen en verwachtingen zijn. U kunt dan ook horen wat ik voor u kan betekenen. Samen stellen we dan een behandelplan op. Dat kan erg varieren, van “tot ziens over een half jaar” tot een gedetailleerd plan dat een gefaseerde behandelperiode van twee jaar beslaat. U kunt zich telefonisch aanmelden of via het formulier op onze website.

Inschrijven

 

Veranderingen doorgeven

Gaat u verhuizen? Hebt u een andere verzekering afgesloten? Wijzigingen in uw gezinssamenstelling? Geef het tijdig aan ons door.

U kunt de nieuwe informatie toesturen via het inschrijfformulier. Dan verwerken wij dat direct in onze administratie. Praktisch voor u en prettig voor ons om up-to-date te zijn.

Wijzigingen doorgeven

 

Vergoedingen door verzekeraars

De basisverzekering vergoedt vrijwel alle behandelingen van kinderen tot 18 jaar. Voor volwassenen is alleen de volledige prothese opgenomen in de basisverzekering. Wel geldt voor de volledige prothese een eigen bijdrage en telt het mee bij het verplicht eigen risico.

Bent u aanvullend verzekerd dan krijgt u waarschijnlijk een vergoeding. Hoeveel precies varieert enorm. Mike Bloemen Tandarts heeft online een directe verbinding met de gegevens van de verzekeraars. Als wij al uw gegevens en ook van uw verzekering hebben, kunnen we bijna altijd precies vertellen hoeveel u terugkrijgt. Aarzel niet om erom te vragen, het kan soms een aangename verrassing zijn.

 

Andere vragen

Wilt u meer weten over mond- en gebitsverzorging? Kijk bij onze veel gestelde vragen. Wij raden u verder www.allesoverhetgebit.nl aan met:

Tips voor een gezond gebit

  • Informatie over verzekeraars
  • De betekenis van tandheelkundige begrippen
  • Wat te doen bij angst voor de tandarts
  • Informatie over gevoelig tandvlees
  • Hoe u het best kunt flossen
  • Informatie over beugels