Slecht gebit herstellen

Slecht gebit herstellen

Wilt u een slecht gebit herstellen? Dat kan bij Mike Bloemen Tandarts in Rotterdam. Een slecht gebit komt vaak voor. Met het verstrijken van de jaren kan uw gebit langzaam slechter worden. Tandvlees trekt zich terug, tanden verkleuren of kiezen breken af. Maar ook kan uw gebit plotseling beschadigd zijn door een vervelend ongeluk. Of uw tanden en kiezen worden aangetast door langdurig gebruik van medicijnen. Een slecht gebit is gelukkig te herstellen. In onze praktijk kunt u terecht voor cosmetische en esthetische gebitsrenovatie. Wij kunnen een gefaseerd behandelplan voor u opstellen, maar kunnen ook in één keer uw slechte gebit herstellen of vervangen. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie met ons te bespreken of maak direct een afspraak.

Contact opnemen

Behandelplan slecht gebit herstellen

Veel mensen zijn hebben angst om naar de tandarts te gaan. Ze zijn bang dat behandelingen pijn doen of dat er iets mis zal gaan. Helaas is deze angst voor veel mensen reden om het opknappen van een slecht gebit uit te stellen of niet te doen. Sommige mensen lopen jaren met mondproblemen rond waardoor de klachten alleen maar verergeren. Heeft u een slecht gebit en durft u deze niet te laten herstellen? Neem contact met ons op en laat ons uw zorgen en angsten wegnemen. Wij geven u graag uitgebreid uitleg over onze werkwijze en zijn gespecialiseerd op het gebied van veilige en zorgvuldige gebitsrenovatie. De meeste herstelwerkzaamheden zijn met een verdoving pijnloos.

Tijdens een intakegesprek vertellen wij u over:

  • het beoogde resultaat
  • eventuele risico´s van een behandeling
  • de gevolgen van het doorlopen met de mondproblemen
  • het behandelplan (aantal sessies en duur)
  • de verwachte kosten en vergoeding van verzekeraars

Informatie gebit opknappen

Wilt u uw gebit opknappen bij Mike Bloemen Tandarts? Neem contact met ons op door te bellen naar 010-2910905. Onze praktijkmedewerkers staan u vriendelijk te woord en zullen antwoord geven op al uw vragen. Bent u benieuwd naar de specialismen van Mike Bloemen Tandarts? Bekijk de website voor meer informatie!

 

 

Cliënten vonden ons via: cerec kronen, kanaalbehandeling, tandontsteking, ontsteking tandvlees, porseleinen kronen, tandzorg Rotterdam, endodontoloog Rotterdam, spoed tandarts Rotterdam, tandheelkunde Rotterdamtanden bleken Rotterdam, doorzichtige beugel, kunstgebit Rotterdam.