Spoed tandarts Rotterdam

Spoed tandarts Rotterdam

Heeft u last van acute pijn aan uw kiezen of tanden en zoekt u een professionele spoed tandarts in Rotterdam? Dan bent u bij Mike Bloemen Tandarts aan het juiste adres. Tijdens openingsuren kan elke eigen patiënt dezelfde dag terecht bij acute problemen. Vakkundigheid, service, samenwerking, hygiëne en betrokkenheid zijn begrippen waar we aan werken, zodat u in vertrouwde handen bent. Voor sommige mensen is een bezoek aan de tandarts niet prettig, omdat zij bang zijn voor een behandeling bij de tandarts. Laat dit u er niet van weerhouden en ga naar een spoed tandarts in Rotterdam en wij zorgen ervoor dat een behandeling zo prettig mogelijk verloopt. Neem vrijblijvend contact op met Mike Bloemen Tandarts. Wij informeren u graag over onze behandelingen.

Direct inschrijven

Specialismen Mike Bloemen Tandarts

Een gezond gebit en een gezonde mond zijn heel belangrijk voor een goede algemene gezondheid. Mike Bloemen Tandarts is gespecialiseerd om u op weg te helpen om een leven lang met uw eigen tanden te doen. Wij helpen de schade te beperken en verstandige keuzes te maken. Het liefst zo eenvoudig en duurzaam mogelijk. Kwaliteit staat bij goede zorg voor uw gebit voorop. Mike Bloemen Tandarts besteedt veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentiële onderdelen. Ook voor een spoedbehandeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wacht niet af totdat het noodlot u treft en maak direct online een afspraak.

Informatie spoed tandarts Rotterdam

Wilt u meer informatie over onze tandheelkundige behandelingen? Neem vrijblijvend contact op met uw spoed tandarts in Rotterdam. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om snel van uw acute pijn af te komen. Daarnaast kunt u ook patiënt worden van Mike Bloemen. Wij laten u graag kennismaken met onze praktijk en horen graag wat uw wensen en verwachtingen zijn. Samen stellen we een behandelplan op maat aan. U kunt zich telefonisch aanmelden of via het formulier op onze website.