Tanden bleken Rotterdam

Tanden bleken Rotterdam

Voor tanden bleken in Rotterdam bent u bij Mike Bloemen Tandarts aan het juiste adres. Bent u niet tevreden over de kleur van uw tanden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Uw glimlach is bepalend voor hoe u overkomt en hoe u zich voelt. Het is erg zonde en vervelend als u niet blij bent met uw eigen gebit. Het goede nieuws is dat er vrij makkelijk iets aan gedaan kan worden. U kunt bijvoorbeeld uw tanden laten bleken. Dit kunt u doen in onze moderne tandheelkundige praktijk in Rotterdam. Hier werkt tandarts Mike Bloemen samen met een team van gekwalificeerde assistentes. Wij kunnen uw tanden al met één behandeling stralend wit krijgen. Tanden bleken in Rotterdam kan veilig en snel in onze praktijk. Neem contact met ons op voor een intakegesprek.

Contact opnemen

Behandelingen tanden bleken

Als u met ons een afspraak heeft gemaakt voor een behandeling tanden bleken, dan is de eerste stap te bekijken wat de oorzaak is van de verkleuring van uw tanden. De kwaliteit en kleur van het tandglazuur is continue aan verandering onderhevig. Uw tanden kunnen bijvoorbeeld verkleuren door het drinken van koffie, thee en rode wijn. Maar ook roken is slecht voor het tandglazuur en heeft invloed op de kleur. Bij de volgende stap in het proces bepalen we de behandeling die we gaan toepassen. Het is op meerdere manieren mogelijk om verkleurde tanden weer mooi wit te maken. In sommige gevallen volstaat het vervangen van bestaande vullingen of we kiezen voor een andere manier van restauratie. We passen ook regelmatig de “brightening” behandeling toe om u weer een stralende glimlach te bezorgen.

Afspraak maken tanden bleken Rotterdam

Bent u overtuigd en wilt u bij Mike Bloemen Tandarts uw tanden laten bleken in Rotterdam? Wij maken graag kennis met u in onze tandartspraktijk. Een fraai wit gebit is voor iedereen bereikbaar, ook voor u! Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen of bellen (010-2910905) om uw vragen te stellen of om een afspraak te maken.