Tandheelkunde Rotterdam

Tandheelkunde Rotterdam

Voor tandheelkunde in Rotterdam bent u bij Mike Bloemen Tandarts aan het juiste adres. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf en hebben ons niet gespecialiseerd in een onderdeel van de tandheelkunde. Mike Bloemen is gespecialiseerd in een breed scala aan behandelingen, zoals het professioneel uitvoeren van een wortelkanaalbehandeling, cofferdam behandeling of een paradontale behandeling. Ook als uw kunstgebit aan vervanging toe is of als u een volledig nieuw kunstgebit wilt kunt u bij Mike Bloemen een afspraak maken. Mike Bloemen Tandarts is uw tandarts in Rotterdam voor complete mondzorg.

Direct inschrijven

Persoonlijke deskundigheid en ervaring

Bij Mike Bloemen Tandarts kunt u rekenen op persoonlijke deskundigheid en ervaring in onze praktijk. Sinds 1975 is tandarts Mike Bloemen gevestigd als tandarts. Voor complete tandheelkunde in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons staan vakkundige behandelingen voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we bij Mike Bloemen Tandarts minstens zo belangrijk. Naast het behandelen van tanden en kiezen behandelen wij ook mensen. Een gezond gebit én een gezonde mond zijn heel belangrijk voor de gezondheid. Mike Bloemen helpt u graag op weg om een leven lang met uw eigen tanden te doen. Maak uzelf weerbaar en meldt u aan als patiënt van Mike Bloemen Tandarts.

Informatie tandheelkunde Rotterdam

Heeft u nog vragen over tandheelkunde in Rotterdam? Neem contact met ons op. Wij informeren u graag over onze behandelingen. Ook u kunt patiënt worden bij Mike Bloemen Tandarts. Wij maken graag met u kennis en horen uw wensen en verwachtingen aan. Vervolgens hoort u ook wat Mike Bloemen voor u kan betekenen.

tandheelkunde Rotterdam