Tandzorg Rotterdam

Persoonlijke deskundigheid: Mike Bloemen Tandarts

tandzorg RotterdamVoor kwalitatieve tandzorg in Rotterdam bent u bij Mike Bloemen Tandarts aan het juiste adres. Onze moderne tandheelkundige praktijk bestaat uit een zeer gespecialiseerde tandarts en gekwalificeerde assistentes. Mike Bloemen voert de behandelingen op hoog niveau uit, volgens de laatste inzichten, methoden en met de nieuwste apparatuur.

Graag zien wij u regelmatig terug voor een periodieke controle, waarin wij de dagelijkse mondverzorging met u doornemen, zodat uw gebit en mond gezond en fris blijft. Mike Bloemen Tandarts biedt verschillende specialismen onder één dak. Neem voor tandzorg in Rotterdam contact op met Mike Bloemen Tandarts. Wij maken graag kennis met u in onze praktijk.

Inschrijven Mike Bloemen Tandarts

Cosmetische tandheelkunde

Mike Bloemen Tandarts beschikt over de nieuwste technieken en inzichten om binnen de esthetische tandheelkunde voor iedereen een perfect cosmetisch resultaat te realiseren. Iedereen heeft zijn eigen kenmerkende glimlach. Zichtbare tanden bepalen voor een groot deel de rest van het gezicht en het karakters van het persoon. Cosmetische tandheelkunde is voor mensen die niet tevreden zijn over de stand of kleur van hun tanden. Mike Bloemen Tandarts maakt dankzij allerlei nieuwe technieken mooie tanden voor iedereen mogelijk.

Neem voor tandzorg in Rotterdam contact op met Mike Bloemen Tandarts. Wij informeren u graag over onze behandelingen.

Ja, ik wil tandzorg in Rotterdam!

Gezonde tanden en kiezen is voor iedereen bereikbaar. U kunt ons mailen voor het stellen van algemene vragen, maken van afspraken of het wijzigen van adres en verzekeringsgegevens. Bent u op zoek naar goede tandzorg in Rotterdam? Wij maken graag met u kennis tijdens een intakegesprek.

Contact met Mike Bloemen Tandarts